avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cerere recuperare sume concedii medicale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cerere recuperare sume concedii medicale

Buna ziua,
In Cererea pentru recuperarea sumelor reprezentand indemnizatiile de concedii medicale, ce reprezinta numarul din paragraful "La prezenta cerere depunem un număr de ........... certificate de concediu medical
aferente lunii/anului.................................... pentru care se solicită restituirea sumelor"?
In cazul in care in luna pentru care depunem cererea am avut in total 5 concedii medicale, dar se solicita recuperarea sumelor doar pentru 2 dintre ele, se completeaza cu 5 sau cu 2?
As dori si cadru legal daca exista.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Cerere recuperare fnuass_2013 dupa termenul de 90 de zile? tasha8708 tasha8708 Buna ziua, Am urmatoarea problema: nu s-a depus cerere de recuperare FNUASS in cele 90 de zile de la data la care a fost concediul medical. Pot depune in ... (vezi toată discuția)
Certificat concediu medical mihteo mihteo Ce face institutia cu Certificatul medical al unui salariat? Se mai depune la Casa de sanatate? Daca da, in ce termen? (vezi toată discuția)
Dosar concedii medicale CONDRUT CONDRUT Buna ziua! As dori sa ma ajute cineva cu completarea dosarului de concedii medicale: 1)- cum se completeaza cererea catre Casa de asig. de sanatate pentru ... (vezi toată discuția)