MihailZC 
	    	Utilizator

MihailZC 
	    	Utilizator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

TROTUARUL DIN JURUL BLOCULUI UNDE FAC EU INTRAREA IN CABINET SI TROTUARUL PANA LA SCARA BLOCULUI PE UNDE VOR CIRCULA PACIENTII , ESTE PROPRIETATEA TUTUROR,nu este proprietatea tuturor reprezinta parte comuna condominiu
 Kruger 
	    	Utilizator

Kruger 
	    	Utilizator	    

Adam Grecu 
	    	Utilizator

Adam Grecu 
	    	Utilizator	    

Kruger 
	    	Utilizator

Kruger 
	    	Utilizator	    

Manuela Rășină, administrator
 Manuela Rășină, administrator 	
			 elisoara_toma@yahoo.com	                   

De curand un vecin mi-a solicitat acordul pt. deschiderea unui cabinet stomatologic la parterul blocului in care locuiesc. Eu nu am vrut sa semnez dar am ... (vezi toată discuția)
	                    elisoara_toma@yahoo.com	                   

De curand un vecin mi-a solicitat acordul pt. deschiderea unui cabinet stomatologic la parterul blocului in care locuiesc. Eu nu am vrut sa semnez dar am ... (vezi toată discuția)

Drlauracristescu	                   

Bună seara! 
Pentru deschiderea unui cabinet stomatologic la parterul unui bloc, trebuie acordul tuturor vecinilor din acel bloc? Sau doar cei pe verticală, ... (vezi toată discuția)
	                    Drlauracristescu	                   

Bună seara! 
Pentru deschiderea unui cabinet stomatologic la parterul unui bloc, trebuie acordul tuturor vecinilor din acel bloc? Sau doar cei pe verticală, ... (vezi toată discuția)

galcsb	                   

Buna ziua.In curind am inchiriat pe parterul unui bloc un apartament in care a functionat un magazin de haine,cu scopul de a deschide un cabinet ... (vezi toată discuția)
	                    galcsb	                   

Buna ziua.In curind am inchiriat pe parterul unui bloc un apartament in care a functionat un magazin de haine,cu scopul de a deschide un cabinet ... (vezi toată discuția)