avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Societate care sa se ocupe cu achiziționarea, ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Societate care sa se ocupe cu achiziționarea, recondiționare și revânzarea apartamentelor

Bună ziua, doresc să îmi deschid o societate care sa se ocupe cu achiziționarea, recondiționare și revânzarea apartamentelor in Bacău. Asi dori să știu ce fel de forma juridica sa am? Și ce taxe trebuie sa plătesc pt activitatea asta? Țin să precizez că dețin un apartament pe persoană fizică și intenționez să îl vând societății mele, că apoi să îl vând mai departe. Fac asta, deoarece am nevoie de rulaj pt a obține o creditare. Credeți că este în regulă? Puteți să mă ajutați cu un sfat? Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 11 Aprilie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Alina Cozma - Evaluator ANEVAR , Evaluator 13:34, 11 Aprilie 2018
Pentru creditare se vad de unde se obtin veniturile si nu cred ca acest mod de a avea rulaj poate asigura obtinerea unui credit.
O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar - imobil cu mansarda neinscrisa in actele apartamentui ... Sebastian122 Sebastian122 Credit ipotecar - imobil cu mansarda neinscrisa in actele apartamentui Buna ziua! Am intentia de a achizitiona prin credit un apartament de 2 camere ... (vezi toată discuția)
Referitor executare silita iuly2707 iuly2707 Am o mare problema: am un credit unde am restante la plata ratelor si am fost contactata de catre o firma de avocatura care se ocupa cu recuperarea debitelor ... (vezi toată discuția)
Credit bancar, apartament dezafectat DANIELATOMA DANIELATOMA Buna ziua, am achizitionat apartamentul in care locuiesc in urma cu 8 ani prin credit bancar. Doresc sa va aduc in atentie urmatoarea problema cu ... (vezi toată discuția)