adriandimitriu 
	    	Utilizator

adriandimitriu 
	    	Utilizator	    

danyfra.it 
	    	Utilizator

danyfra.it 
	    	Utilizator	    

danyfra.it, utilizator
 danyfra.it, utilizator 	
			 Ares-3 
	    	Moderator

Ares-3 
	    	Moderator	    

În cazul în care solicitantul paşaportului simplu temporar nu se poate prezenta la serviciul public comunitar pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor simple de la domiciliu sau reşedinţă, cererile pentru eliberarea paşapoartelor simple temporare pot fi depuse la cel mai apropiat serviciu public comunitar pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor simple.
 danyfra.it 
	    	Utilizator

danyfra.it 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Buna ziua am o intrebare va rog daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns am dubla cetatenie turca si romana dar actele romanesti au expirat cu pasaport turcesc ... (vezi toată discuția)

Buna ziua am o intrebare va rog daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns am dubla cetatenie turca si romana dar actele romanesti au expirat cu pasaport turcesc ... (vezi toată discuția)

gratzygratzy	                   

Buna ziua
Va rog frumos, as vrea sa stiu de ce documente am nevoie pentru fetita mea (1 an jumatate si este nascuta in Italia), pentru a calatori din Italia ... (vezi toată discuția)
	                    gratzygratzy	                   

Buna ziua
Va rog frumos, as vrea sa stiu de ce documente am nevoie pentru fetita mea (1 an jumatate si este nascuta in Italia), pentru a calatori din Italia ... (vezi toată discuția)

yoyo28	                   

ma aflu in Egipt iar de un an viza mea nu mai este valabila .. in curand si pasaportul o sa-mi expire .. m-ar intresa sa stiu daca la ambasada in Cairo pot sa ... (vezi toată discuția)
	                    yoyo28	                   

ma aflu in Egipt iar de un an viza mea nu mai este valabila .. in curand si pasaportul o sa-mi expire .. m-ar intresa sa stiu daca la ambasada in Cairo pot sa ... (vezi toată discuția)