avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Pot obtine pasaport provizoriu in alt judet ?
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Pot obtine pasaport provizoriu in alt judet ?

Pot obtine pasaport provizoriu in alt judet ?
eu sunt in italia cu domiciliu in vn , sunt logodit la arad si am dori sa ne facem pasapoartele pentru o vacanta , am putea sa le facem impreuna la arad fara sa pierd timp si bani pe drum puna in capatul tari ?
Cel mai recent răspuns: danyfra.it , utilizator 20:40, 12 Aprilie 2018
puteti sa va reinnoiti pasaportul chiar in Italia: la ambasada sau la un consulat
Multumesc pentru raspuns ! Da stiu ca pot ,dar dureaza prea mult si nu avem timp , am incercat azi sa sun la arad la pasapoarte dar nu a raspuns nimeni !
Ultima modificare: Joi, 12 Aprilie 2018
danyfra.it, utilizator
În cazul în care solicitantul paşaportului simplu temporar nu se poate prezenta la serviciul public comunitar pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor simple de la domiciliu sau reşedinţă, cererile pentru eliberarea paşapoartelor simple temporare pot fi depuse la cel mai apropiat serviciu public comunitar pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor simple.

[ link extern ]

Se poate să vi-l faceți și la Arad.
ok , multumesc pentru raspuns , o sa sun si maine la pasapoarte arad poate poate raspunde careva !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am intrebare va rog am dubla cetatenie turca si romana ... Buna ziua am o intrebare va rog daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns am dubla cetatenie turca si romana dar actele romanesti au expirat cu pasaport turcesc ... (vezi toată discuția)
Documente necesare calatorie minor gratzygratzy gratzygratzy Buna ziua Va rog frumos, as vrea sa stiu de ce documente am nevoie pentru fetita mea (1 an jumatate si este nascuta in Italia), pentru a calatori din Italia ... (vezi toată discuția)
Pot sa-mi schimb pasaportul daca viza a expirat ? yoyo28 yoyo28 ma aflu in Egipt iar de un an viza mea nu mai este valabila .. in curand si pasaportul o sa-mi expire .. m-ar intresa sa stiu daca la ambasada in Cairo pot sa ... (vezi toată discuția)