avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declarația 100 se poate depune doar electronic, nu ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declarația 100 se poate depune doar electronic, nu există excepții? Eu depun declaratia pe 0 de 2 ani și urmează să închid firma peste 8 luni

Salut. Am auzit ca incepand cu trimestrul 1 al 2018 declaratia 100 nu se mai depune la ghiseu ci doar electronic si e necesara o semnatura digitala. Este adevarat? Daca da, exista exceptii? Eu depun declaratia pe 0 de 2 ani, urmand sa inchid firma peste 8 luni...
Ultima modificare: Joi, 12 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: ccristy , utilizator 14:26, 16 Aprilie 2018
Eu specificam ce prevad actele normative in vigoare. E posibil ca nu peste tot sa se preia si la ghiseu.
Tocmai din acest motiv am spus la inceput sa mearga la ANAF si sa vada daca primesc declaratii. Eu asta am facut, m-am dus din timp ca sa nu am surprize. Aveti dreptate in ceea ce priveste actele normative, am repetat doar ce am auzit si eu, fara sa ma documentez.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura pentru semnatura electronica alina40 alina40 Buna ziua, daca a depus cineva la ANAF declaratia 150 si documentele solicitate pentru semnatura electronica, poate ne ajuta spunandu-ne ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Verificare recipisa dupa depunere declaratie 2ntz 2ntz Buna ziua, Am cautat pe internet insa nu am reusit sa gasesc nicio prevedere legala privind citirea/verificare recipisei dupa depunerea declaratiilor, ... (vezi toată discuția)