avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... CNP CETATEAN SPANIOL NASCUT IN ROMANIA INAINTE DE 1980
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

CNP CETATEAN SPANIOL NASCUT IN ROMANIA INAINTE DE 1980

M-AM NASCUT IN ROMANIA INAINTE DE 1980 SI DIN 1997 SINT CETATEAN SPANIOL (INTELEG CA NU EXISTA DUBLA CETATENIE). CUM POT OBTINE CNP ?

Alte discuții în legătură

Cetatenie PetraIulia PetraIulia Fiul meu s-a nascut in Spania, avand mama romanca si tata argentinian, necasatoriti. Vrem sa solicitam pentru el cetatenia spaniola, dar intre timp are nevoie ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie romana si spaniola elenamarica10 elenamarica10 Buna ziua, Numele meu este Maria, sunt cetatean roman, locuiesc in spania de peste 10 ani si sunt casatorita cu un cetatean spaniol. Am solicitat ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unui act de cetatenie doina-doina doina-doina Buna tuturor. As dori sa achizitionez un apartament dar eu nu locuiesc in Romania. Sunt plecata din 1980 ( deci nu am CNP) si abia am putut sa-mi obtin o copie ... (vezi toată discuția)