Va multumesc ,faptul ca nu am facut -o in scris este pt ca cred in onoare si in cuvintul dat ,in promisiuni si buna crestere. Recunosc ca a fost o lejeritate din partea mea........si ca o noutate azi m-am auzit cu cei de la ISU la tel si mi au spus ca , daca am trimis e mail in termen de 30 de zile vor interveni sa rezolve problema.......dar.....sa stau linistit caci cauciucurile in cauza plus alte materiale care sunt depozitate nu sunt imflamabile (imi demonstreaza ei ,asa mi -au spus),oricum multumesc
Da, aud si eu ca niste cauciucuri auto, nu sunt inflamabile. Eu as vrea sa-i contrazic doar cu bunul simt si cu faptul ca la noi a izbucnit un incediu intr-un uscator unde erau depozitate si niste astfel de cauciucuri care au ars in totalitate, misiunea pompierilor fiind foarte anevoioasa. nu mai vorbesc de fumul negru degajat....
Staruiti sa va trimita un raspuns scris in contextul anuntarii situatiei, dar cred ca in scris nu au sa mai fie atat de lejeri in discurs, ca aceste cauciucuri nu sunt inflamabile - dar faptul ca blocheaza caile de acces - nu este un pericol? V-am si spus ca cei de la ISU sunt cam comozi, dar nici chiar asa... Mai anuntati si org. de politie locala. scris, dublu ex. inregistrat. Doar asa se mai "misca" si dumnealor, ca este munca grea la Stat...
Mult succes!
Administrator/politie
nini02
Am o problema: odata cu topirea zapezii de pe terasa blocului, a inceput sa imi ploua in casa (stau la ultimul nivel, iar terasa nu a fost reparata), asa ca ... (vezi toată discuția)