avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare-cumparare cu chitanta de mana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare-cumparare cu chitanta de mana

Nu dispun de bani multi, dar am gasit o casa ieftina la marginea Bucurestiului. Proprietarul are chitanta de mana asupra casei. Vrea sa facem vanzarea tot pe chitanta de mana, dar sa inscriem casa pe rol la Administratia Financiara pe numele meu., urmand ca pe urma sa platesc un avocat sa imi faca actele in tribunal. Ce ma sfatuiti sa fac? Se poate face o vazare in asa fel, ca eu stiu ca nu. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Florentina Mihaela , utilizator 05:03, 28 Octombrie 2009
buna seara!
din ce an este chitanta de mana?
oricum in situatia data, nu cred ca este notar care sa va autentifice nici macar un antecontract de vanzare cumparare!
riscul de litigiu este mult prea mare! teoretic este posibil sa se faca un astfel de act, dar nu va recomand!
cel mai indicat este sa isi rezolve problema pe cale de instanta!
si abia dupa aceea sa faceti un act cu persoana in cauza!
succes!
Casa este ieftina, deoarece proprietarul nu are actele necesare. Mai este pe forum un caz identic al unei case care a trecut prin mai multe maini cu "acte de mana". Cititi-l!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa fara autorizatie Silvia2011 Silvia2011 In 2008 am cumparat cu ante contract o casa cu teren de la 2 familii(terenul era impartit in cote de 1/2 si in indiviziune intre aceste 2 familii).Inainte ... (vezi toată discuția)
Cati ani e valabil un contract de vanzare cumparare facut de mana cu martori chana chana si daca dupa expirarea contractului de vanzare cumpare tranzactia este considerata nula?,,va multumesc (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare apartament cu chitanta de mana. stelutaalistar stelutaalistar Anul trecut am incheiat un contract de vanzare-cumparare , cu chitanta de mana semnata de 2 martori prin care vanzatoarea ( o doamna de 75 ani ) imi vindea ... (vezi toată discuția)