avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salarii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salarii

Bună seara,
As avea o întrebare:
Am un salariu brut de 2485, la care se adaugă bonus din vânzare și bonuri de masa...in fluturașul de salarii deducerea de baza îmi scrie 150 lei ( eu am doi copii minori- din cate stiu, s-a dat lege k pot avea in întreținere copii ambii părinți). As dori sa știu care este deducerea de baza și dacă mă puteți lamuri cum se calculează salariul net. Nu reușesc nici cum sa calculez salariul, având in vedere că m-i se acorda și un bonus din vânzări.( Sal.brut 2485 + bonus din vânzare+bon de masa).
Va rog dati-mi un răspuns pe adresa de mail: alinahoarste@yahoo.com.
Aștept mail-ul dvs.
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 20:07, 20 Aprilie 2018
Poate precizati si valoarea bonusului si a tichetelor de masa.
Bonus din vânzare intre 5-10%din salariul brut, iar valoarea bonului de masa este de 15 lei

Cornel Vasile a scris:

Poate precizati si valoarea bonusului si a tichetelor de masa.

Calculati totalul brut lunar = salariu brut + bonus + valoare bonuri de masa si cautati aceasta valoare in tabelul de deduceri cu 2 persoane in intretinere, gasiti astfel cat este deducerea.

Cu valori aproximative furnizate (5-10% bonus, cate bonuri de masa?) nu va putem spune cat este deducerea acordata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul venit lunar bambi.2010 bambi.2010 va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza un bonus lunar acordat de angajator si de asemenea deducerea personala, intrucat am 2 copii in intretinere, si in ce mod ... (vezi toată discuția)
Deduceri pentru copilul aflat in intretinere Verapop Verapop Buna ziua , va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie:pt un angajat cu cim pe per nedet cu un copil in intretinere si care doreste sa il ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza salariul net din total brut Floarea Cring Floarea Cring Buna ziua, Poate cineva sa-mi spuna cum se calculeaza salariul net din total brut. Ex. net:1.187-1.193 ron si bonuri de masa. Bonurile de masa sunt in functie ... (vezi toată discuția)