avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... leasing masina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

leasing masina

buna ziua sunt un posesor al unui logan luat in leasig in luna martie a acestui an mai acum vreo 2 luni am intarziat cu plata ratelor .am inceput sa mai platesc esalonat atat cat am putut dar acum vreo saptamana am fost sunat de o firma de recuperare ca trebuie sa predau masina daca in termen de o sapt nu achit cele 3 rate restante plus un avans de inca trei in final vreo 45 mil altfel vine pers recuperatoare sa ridice masina eu am inteles ca partea de vina este a mea dar fara sa primesc o instiintare scrisa sau un telefon din partea firmei de leasing ?ca sa nu mai vorbesc ca mi sa spus ca acum nu mai are nici o treaba firma de leasing ci firma de recuperare zice ca dosarul se afla la ei nicidecum la leasing.eu nu mai inteleg nimic .si pt ce trebuie sa mai platesc trei rate in avans? consider ca firma de leasing trebuia sa ma contacteze si sa ma anunte ca in caz de neplata va inainta dosarul la o firma de recuperare:((
Cel mai recent răspuns: AVOCAT ZAHARIA CALIN FLORIN , Avocat 15:39, 27 Octombrie 2009
cel mai bun sfat este sa luati actele (contractul de leasing si restul) si mergeti la un avocat. sunt mii de persoane de acum care au patit ce ati patit d-voastra si au ramas fara masini.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselatorie Flori.Dida Flori.Dida Buna!Am si eu o problema:am dat bani propietarului unei firme de taxi,in vederea achizitionarii unei masini marca Logan,urmand sa-l achitam in rate.Avansul a ... (vezi toată discuția)
Executare leasing !! Cocollino Cocollino [i]Am o dilema.. Fratele meu se afla in imposibilitatea de a mai plati leasingul la masina. Desi a cerut re-esalonarea ratelor, pt a putea pastra masina, ... (vezi toată discuția)
Am fost inselati de o firma de taxi Flori.Dida Flori.Dida Buna seara!Problema mea este urmatoarea:am lucrat ca operator-dispecer la o firma de taxi in perioada 2006-2008.Prietenul meu,stabilind o relatie buna cu ... (vezi toată discuția)