avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legislatia muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legislatia muncii

Zilele de sarbatoare legale,cum ar fi de pasti,daca se da liber,acele zile sunt platite sau nu de angajator,firma privata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:03, 16 Aprilie 2018
Vi s-a dat raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

p.s.
Nu mai deschideti acelaşi topic de mai multe ori sau pe secţiuni diferite ale forumului. Topicurile în plus vor fi șterse de administratori sau moderatori.

Continuati discutia in topicul initial deschis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație creștere copil Mircea.gheorghe1984@yahoo.ro Mircea.gheorghe1984@yahoo.ro Buna ziua, Imi poate spune cineva dacă in următoarea situație se suspenda indemnizația de creștere copil: Am câștigat la pariuri sportive ( online ) ... (vezi toată discuția)
Grafic de lucru paznic scoala geoo83 geoo83 De exemplu, un paznica care lucreaza 12 / 24, si face 12 ore duminica, luni va fi liber (adica alea 24 conform programului) si va trebui sa fie liber o zi sau ... (vezi toată discuția)
Referent - incompatibilitati, limitari? Constantin Brancoveanu Constantin Brancoveanu A, referent in cadrul unei institutii publice cu durata a muncii de 8h/zi, poate sa se angajeze si in privat, unde presteaza activitati cu totul diferite? ... (vezi toată discuția)