avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... referent - incompatibilitati, limitari?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

referent - incompatibilitati, limitari?

A, referent in cadrul unei institutii publice cu durata a muncii de 8h/zi, poate sa se angajeze si in privat, unde presteaza activitati cu totul diferite? Durata cumulata a orelor de munca/zi este limitata la un anumit nr. de ore/zi? adica, ar mai putea avea 2 contracte de munca part time (cate 4h/zi) peste programul de referent (8h/zi)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:04, 17 Septembrie 2019
@ Interventie moderator

Nu mai deschideti acelaşi topic de mai multe ori sau pe alte secţiuni diferite ale forumului. Topicurile în plus vor fi șterse de administratori sau moderatori.

Continuati discutia in topicul initial deschis .
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grafic de lucru paznic scoala geoo83 geoo83 De exemplu, un paznica care lucreaza 12 / 24, si face 12 ore duminica, luni va fi liber (adica alea 24 conform programului) si va trebui sa fie liber o zi sau ... (vezi toată discuția)
Legislatia muncii talmos61 talmos61 Zilele de sarbatoare legale,cum ar fi de pasti,daca se da liber,acele zile sunt platite sau nu de angajator,firma privata? (vezi toată discuția)
Incalcarea dreptului la proprietate (poluare fonica magazin alimentar) MihaiJuve MihaiJuve Buna ziua, Locuiesc intr un bloc nou (2016) cu 30 de apartamente. La parter este un magazin alimentar iar la subsol trebuiau sa fie locuri de parcare, in ... (vezi toată discuția)