In 2014 am cumparat un apartement de la un constructor care nu a respectat planul si a facut si la mansarda si subsol apartamente. La vremea respectiva a primit doua amenzi si cf-urile au fost emise in mod normal fara nicio problema. Acum am fost anuntata ca dezvoltatorul este in proces cu primaria pentru acele nerespectari. In cazul in care pierde procesul cu noi locatarii ce o sa se intample? Suntem si noi afectati? Din pacate, in 2016 am mai luat un apartament de la dansul in alt complex imobiliar. Problema e ca aici nu au fost inca emise cf-urile, probabil din cauza proceselor pe care le are. Iarasi, in cazul in care pierde , cu noi locatarii ce o sa se intample? Precizez ca constructia e gata, finalizata pana la spatiul verde, inclusiv.
Cand spuneti ca ati cumparat vreti sa spuneti ca ati incheiat un contract de vanzare? In ce sens nu au fost emise cf-urile?
Pentru a produce efecte (pentru a stramuta proprietatea de la vanzator la cumparator) un contract de vanzare trebuie intabulat in cartea funciara a imobilului in mod obligatoriu.