avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1410 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL/PFA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL/PFA

Buna seara. Doresc sa accesez fonduri europeene sau guvernamentale pentru dezvoltare unei activitati non agricole in mediul rural.

De ce document am nevoie pentru sediul social al unui SRL daca am deja adresa de domiciliu in acel spatiu ? Spatiul este pe numele parintilor si as vrea sa stiu daca este necesar sa mi faca un contract de comodat sau pot utiliza doar contractul de proprietate al lor.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: andreeagutan , utilizator 11:53, 19 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O sa va trebuiasca si contract de comodat pentru a folosi o camera din acel imobil pentru sediul social al firmei.
Va multumesc pentru raspuns. Acest contract trebuie si legalizat in vreun fel(incheiat la notar,,,?) sau est doar un document ce se depunde la dosar doar cu sematurile celor doua parti ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare societate cu fonduri eu LORENA2474 LORENA2474 as vrea tare mult sa infiintez o firma dar nu stiu daca e posibile infiintarea cu ajutorul fondurilor europene. si daca se poate care sant pasii de urmat si ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru p.f.a nerambursabil nerambursabil Buna ziua, Sunt o persoana fizica autorizata si doresc sa stiu daca pot accesa fonduri europene? Activez in domeniul depanarii aparaturii electronice si ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat sediu social elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: vreau sa imi deschid un SRL. Pentru sediul social pot sa inchei contract de comodat intre mine - ... (vezi toată discuția)