avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces mostenire

Ce se intampla cand reclamantul decedeaza inainte de proces?suntem 3 persoane in calitate de pârâti,ce se intampla cand unul din pârâti nu este de acord cu continuarea procesului.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Agapi 14 , utilizator 18:22, 19 Aprilie 2018
Buna seara,
Dosarul se suspenda pana cand succesorii defunctului intra in dosar in locul lui
Daca reclamantul sau ceilalti pârâti vor sa continue procesul trebuie sa indice mostenitorii.
Dacă nu se conformează se suspendă judecata.
Va multumesc d- nul avocat

Ultima modificare: Joi, 19 Aprilie 2018
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca reclamantul decedeaza inainte de a se pronunta o hotarare irevocabila in cauza? gabiberceni gabiberceni Avem o intrebare : daca tatal meu (reclamant) se stinge din viata inainte de finalitatea procesului, de revocare a unui contract v - c , ce se intamla in ... (vezi toată discuția)
Introducerea în cauză a moștenitorilor mi ris mi ris Bună seara, aș avea și eu o întrebare. Dacă o parte dintr-un proces civil și anume reclamanta, a decedat, ce se întâmplă dacă unul dintre ... (vezi toată discuția)
Mostenitor zerognost zerognost Speta: ma judec cu o persoana care in timpul procesului decedeaza. Introduc in cauza mostenitorul, defunctul lasa in urma un copil si o mica avere (casa, ... (vezi toată discuția)