avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot sa asigur RCA in Romania o masina inmatriculata in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot sa asigur RCA in Romania o masina inmatriculata in alta tara??

Am o masina inmatriculata in Franta, cu numar francez, insa a expirat asigurarea.
Aici costa asigurarea RCA infernal de mult.
Pot sa asigur RCA in Romania aceasta masina inmatriculata in Franta??
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 12:07, 18 Aprilie 2018
Nu puteti . Polita rca se incheie in tara in care este inmatriculata masina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare pe nr de franta (masina vanduta) daca cea veche a expirat? DaniSer DaniSer Daca sunteti destul de amabili sa-mi raspundeti la o intrebare, doresc sa va consult intr-o problema. Am cumparat o masina cu nr de franta, pe certificat scrie ... (vezi toată discuția)
asigurare obligatorie de raspundere civila pentru autovehicul inmatriculat in sua cosmin_seattle cosmin_seattle AR PUTEA CAREVA SA MA AJUTE SI PE MINE SA IMI SPUNA CUM FAC SA PUN ASIGURAREA OBLIGATORIE PE O MASINA CARE ESTE INSCRISA IN AMERICA? DIN CATE AM AFLAT PAA ... (vezi toată discuția)
Masina - sedere in franta Csiila22 Csiila22 Buna ziua, Mi-am cumparat o masina din Franta pe care am inmatriculat-o in Romania, dar momentan stau in Franta si mi-am gasit de lucru cu contract de ... (vezi toată discuția)