avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta de salariat pentru concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta de salariat pentru concediu medical

Adeverinta de salariat pentru concediu medical trebuie sa aiba aceiasi data de emitere? Medicul de familie nu doreste sa accepte adeverinta de salariat pentru ca este emisa pe 18, iar concediul medical pe 17 in aceeasi luna.
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 16:48, 18 Aprilie 2018
Medicul este obligat sa acorde concediul medical doar pe baza adeverintei. Daca aceasta este eliberata a doua zi dupa primirea certificatului medical, este evident ca medicul nu a respectat prevederile legale si va fi penalizat. De fapt, medicul a favorizat pacientul, problema este ca unii angajatori dau aceste adeverinte abia a doua sau a treia zi de la solicitare.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! vreau să vă cer un pic de ajutor pentru că nu ... Kat.Dum. Kat.Dum. Bună ziua! Vreau să vă cer un pic de ajutor pentru că nu știu de la cine aș putea să mă interesez. Socrul meu lucrează la o școală ca Îngrijitor ... (vezi toată discuția)
Adeverinta pentru medic dobcosnic dobcosnic Buna ziua, Va solicit o lamurire asupra zilelor de concediu medical din ultimele 12 luni inscrise in adeverintele date de catre angajator, salariatilor sai ... (vezi toată discuția)
Concediu medical si abaterea disciplinara roho roho buna seara, trebuie neaparat sa va cer un sfat deoarece sunt absolut consternat de nesimtirea unor angajati.La inceputul lunii octombrie angajatul savarseste ... (vezi toată discuția)