avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

Buna seara!Ma intereseaza, in caz de partaj, care sunt drepturile sotiei neasociate din firma sotului acesta fiind asociat unic,, in conditiile in care firma a fost infiintata in timpul casatoriei si a functionat la data divortului... Va rog sa imi spuneti daca firma intra la partaj si in ce proportie. Va multumesc pentru sprijin,
Cel mai recent răspuns: Adrianaing , utilizator 22:18, 21 Aprilie 2018
Bunuri comune si care ar intra la masa partajabila sunt dividendele. Părțile sociale sunt bunuri proprii ale asociatului, atat timp cat nu se face dovada contrara.
Buna seara! Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj Adrianaing Adrianaing Buna seara!Ma intereseaza, in caz de partaj, care sunt drepturile sotiei neasociate din firma sotului acesta fiind asociat unic,, in conditiile in care firma ... (vezi toată discuția)
Furt intre soti sensiblues sensiblues Sotia mea a infiintat o firma in care ea era asociat unic, in timp ce eram casatoriti. Anul trecut a vandut firma. Eu am intentat recent actiune de divort. Nu ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri firma costel 3 costel 3 AM UN SRL LA DIVORT NEVASTA ARE DRUPT LA BUNURILE FIRMEI ,SE IMPART (vezi toată discuția)