avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Baza de calcul impozit microintreprindere
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Baza de calcul impozit microintreprindere

Buna ziua,
La calculul impozitului pe microintreprindere iau in calcul veniturile cu tva sau fara tva?

Multumesc
Ultima modificare: Joi, 19 Aprilie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ionela11 , utilizator 11:15, 20 Aprilie 2018
Depinde daca sunteti sau nu inregistat ca platitor de tva. Daca nu sunteti platitor de tva, veti lua in calcul venitul asa cum apare pe totalul rapoartelor z de la casa de marca, adica cu tot cu tva.
Multumesc...sunt platitor de tva la trimestru ...deci iau fara tva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati neinregistrate pt calculul impozitului pe venit gabr gabr Buna ziua.deranjez cu o intrebare fiind un pfa neplatitor de tva ,in perioada 2010_2014 am am fost ajutat de un contabil lucrand pe un program electronic a ... (vezi toată discuția)
Ce cheltuieli are un s.r.l.? Horaangi Horaangi As vrea sa stiu la ce cheltuieli lunare,trimestriale si anuale sa ma astept la infiintarea unui S.R.L.,neplatitor de T.V.A. si care ar ajunge sa fie platitor ... (vezi toată discuția)
Acte contabile firma platitoare de tva cu zero activitate mircea.nedelcu mircea.nedelcu Buna ziua, Am un SRL platitor de TVA. Nu am nici o activitate pe aceasta firma dar vreau sa o tin activa cateva luni, cand voi avea timp sa incep ... (vezi toată discuția)