buna ziua.acum trei luni si jumatate sotia a avut un accident de munca la servici la schimbul trei si nu la declarat ca sa nu piarda locul de munca.Ulterior i sa promis o prima de care nu a mai beneficiat.Accidentul a avut loc la ora 24 cand s-au retezat niste suruburi de la o presa si s a desprins o placa care ia strivit si i a fracturat un deget.A stat in medical 60 de zile dupa care a inceput muca nemaiputand lua concediu medical.astazi dupa trei luni si jumatate au venit cei de la itm arges in urma unei reclamatii sa ii ia declaratie sotiei. .nu stim cine a facut reclamatia.Mentionez ca degetul nu i sa vindecat si lucreza pansata si cu dureri.Declaratia i sa luat in fata conducerii,nu inteleg de ce nu au intrebat o pe sotie fara sa fie pusa de fata cu toti din conducere.Cei de la itm se intorc marti gasind si alte nereguli.MAI AVEM SANSA DE A RECUPERA DIN CHELTUIELI RECUNOSCAND ACCIDENTUL SI SA ISI PASTREZE LOCUL DE MUNCA?Dupa plecarea celor de la itm conducerea a intrbat sotia daca nu cumva am facut noi plangere si ca o sa faca tot posibilul ca sa afle marti cand se intorc cei de la itm cine i a reclamat.Au tupeul sa faca amenintari.
Accident
Trifan costel
Buna am avut un accident la munca miam tăiat un deget si al doilea strivit unu care a fost strivit sa vindecat cam70 la sută iar cel tăiat și strivit ... (vezi toată discuția)
Accident munca
Tonny100611
Astazi am avut nefericitul eveniment de a-mi rupe un tendon de la un deget in timpul muncii...lucrerez intr-un depozit..Care sunt optinile mele?Voi avea nevoie ... (vezi toată discuția)