@MsiMsiM
Repet ce s-a scris deja, dar poate între timp v-ați mai calmat și puteți citi la rece ce vă scriem. Noi încercăm să vă lămurim. Nu înțeleg de ce vă supărați atât de tare, nimeni nu v-a jignit sau atacat în niciun fel.
MsiMsiM a scris:
daca despre dvoastra s-a spus undeva pe un site ca ati fi prost,ori pedofil, legea imi da dreptul sa plimb aceste informatii?
Situația pe care o descrieți nu are nicio legătură cu ați scris în prima postare:
copy paste date medicale cu caracter confidential preluate din niste postari vechi ale mele pe forumuri medicale,si etalatate vadit ostentativ,cu caracter defaimator si care imi aduc prejudicii de imagine ireparabile!!
Copy-paste, deci copiate fără modificări. Din momentul în care le-ați postat pe o platformă publică și-au pierdut caracterul confidențial.
Pentru asta reclamați degeaba, orice text fără drepturi de autor poate fi preluat de oricine, fără ca acel cineva să poată fi tras în vreun fel la răspundere. În schimb, dacă nu s-au rezumat la copy-paste și v-au jignit, defăimat etc. depuneți o plângere la poliție. N-am idee dacă și un forum poate fi considerat spațiu public ca Facebook (aparent da, însă așteptați și alte opinii), dar să nu vă așteptați la mare lucru. Ca să fie pedepsiți întâi trebuie identificați, iar asta nu e deloc simplu.