Mdaaa!! Sincer tot postul a fost ptr cei care au timpul necesar!! Daca va lipseste inevitabil imi pun intrebarea de ce nu treceti peste ceva ce e sub normele dvoastra!! Dle,doar concluzia asta e destul de clara ptr dvoastra? Ca as fi dat lectii de gramatica? Am spus doar ca nu voi scrie dupa ,,noua,, metoda de scriere! Respectiv, sunt in loc de sint!!
Dovada e in acest clip:
[ link extern ]
Respecte ptr facultatea de drept! Avem nevoie si de juristi,avocati,judecatori!!
Dar chiar nu ma intereseaza cum v-ati dat examenele si ce forma de scriere ati folosit! Dupa ce veti viziona acest videoclip,poate va veti aminti de regretatul domn Pruteanu!! Ati avea curaj sa-i contraziceti spusele? Nu stiu sa fi fost alt lingvist mai bun decit el!!
Iar daca veti ajunge la concluzia ca ce spune in video e corect, cum ramine cu facultatea dvoastra? :)
Ok!! As fi tare curios daca accceptati o tema ptr acasa!! Nu e obligatoriu sa raspundeti! :)
Ce sint legile? Cine le creeaza? Daca pot fi subiective! daca sint interpretabile!! De ce mai multe instante din Romania dau hotariri defintive,deci executorii si CEDO demonteaza tot? Or fi mai prosti acei judecatori de la CEDO?
Apropo,ptr ce au fost create legile? Ma gindesc ca ptr a nu exista anarhie!! Sint eu oare obligat sa le cred bune,devreme ce sint facute pe picior? Intr-un parlament unde o mina voteaza iar cealalta butoneaza cautind poze nud!!
Credeti ca normele de functionare a siturilor,internetului sint complete? O fi totul perfect legiferat legat chiar si de speta mea?
Atunci de ce se descopera zi de zi noi si noi incalcari? Vezi Facebook si alte cele!!
E ok,am sesizat nuanta din tonul dvoastra, sper sa profesati la un nivel inalt si obiectiv!!
Mai multa grija cind vi se pare ca daca cineva vorbeste de gramatica,ptr dvoastra pare o mare indrazneala!!
Cind aveti timp vizionati-l pe Pruteanu!! Cred mult ca aveti ce invata de la el!!
Cit despre intrebarea mea.......folositi acest internet...nelegiferat! chiar nici nu va obositi sa aduceti imbunatatiri,prin prisma profesiei!!
Onorariul sa fie baban!! :)