avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mutare in alta unitate /garnizoana
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mutare in alta unitate /garnizoana

In urma cu 2 ani m am mutat in actuala unitate iar acum datorita unor probleme in familie doresc sa ma mut intr o alta unitate care imi este aproape de casa iar comandantul nu doreste sa imi aprobe raportul si imi cere sa vin cu un alt om la schimb..cum sa procedez pentru ca nu gasesc pe nimeni care sa doreasca sa vina in locul meu..sunt soldat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:34, 21 Aprilie 2018
Art.76 din Legea nr.80/1995 prevede ca, mutarea cadrelor militare in activitate dintr-o unitate in alta, precum si schimbarea din functii in cadrul aceleiasi unitati se efectueaza o singura data pe an, cu exceptia situatiilor deosebite stabilite prin ordin al ministrului apararii nationale.

Puteti adresa un memoriu ministrului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ma pot muta de la o unitate militara la alta, dintr-o alta garnizoana? katanetz katanetz cum ma pot muta de la o unitate militara la alta dintr-o alta garnizoana, renuntand la compensatia de chirie, dar cei de la unitate nu imi aproba raportul de ... (vezi toată discuția)
Mutare dintr-o unitatea în alta Iulian Vlad Iulian Vlad Buna ziua ,numele meu este Vlad și sunt cadru militar într-o unitate din Brașov. Dorință mea este să mă mut in cadrul altei unități însă nu se scot ... (vezi toată discuția)
Statutul militarilor permite concediul fara plata? hajnyci hajnyci Buna ziua! Va rog sa ma ajutati daca statutul militarilor permite concediul fara plata pt motive personale? inclusiv parasirea tarii in aceasta perioada si pt ... (vezi toată discuția)