avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara, Art.76 din Legea nr.80/1995 prevede ca te ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara, Art.76 din Legea nr.80/1995 prevede ca te poți ...

Bună seara,
Art.76 din Legea nr.80/1995 prevede ca te poți muta dintr-o unitate în alta O SINGURĂ DATĂ PE AN.
Întrebarea mea este următoarea:trebuie să treacă un an de zile de la mutarea în unitatea actuală sau mă pot muta dacă sunt ani diferiți.
Exemplu: dacă mă mut intr o unitate în luna octombrie 2024, mă pot muta din nou în luna februarie, martie 2025? Legea spune o singură dată pe an, nu la un interval de un an.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:45, 24 Septembrie 2024
Da, va puteti muta la o alta unitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare in alta unitate /garnizoana Nik91 Nik91 In urma cu 2 ani m am mutat in actuala unitate iar acum datorita unor probleme in familie doresc sa ma mut intr o alta unitate care imi este aproape de casa ... (vezi toată discuția)
Cum ma pot muta de la o unitate militara la alta, dintr-o alta garnizoana? katanetz katanetz cum ma pot muta de la o unitate militara la alta dintr-o alta garnizoana, renuntand la compensatia de chirie, dar cei de la unitate nu imi aproba raportul de ... (vezi toată discuția)
Bună seara! cine e binevoitor să-mi răspundă la o întrebare ... Nicolas1211 Nicolas1211 Bună seara! Cine e binevoitor să-mi răspundă la o întrebare : în mai 2024 o cunoștință primește dosar penal pentru conducere fără permis, iar în ... (vezi toată discuția)