avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Licenta softuri
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Licenta softuri

Buna ziua,
O scurta intrebare,
Se poate folosi legal un Windows 10, pe firma, in versiunea sa TRIAL?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 09:36, 24 Aprilie 2018
Da, pentru 30 zile
Urmat de format c: si reinstalare?
Daca considerati ca merita oboseala... e vorba de Windows 10, care este cam 70% standalone, iar restul Software as a Service. Deci, te identifica dupa IP, MAC, ID placa de baza, ID procesor, etc. E foarte persuasiv.
Dar astea le stiti, fireste

tgeorgescu a scris:

Urmat de format c: si reinstalare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Laptop cu windows personal folosit pe firma. piataaf22 piataaf22 Laptop cu windows personal folosit pe firma. Buna ziua! Pot folosi laptop-ul personal in activitatile firmei? trebuie inchiriat/vandut firmei? trebuie ... (vezi toată discuția)
G mail imi prezinta un raport privind ip -ul celor care deschid adresa ovidiu7676 ovidiu7676 am vreo 4 IP-diferite ce se intampla, stiam ca e sigur in comparatie cu YHAOO. (vezi toată discuția)
Accesare fara drept cont de email si injurii marryy_lm marryy_lm sint o veche membra a acestui forum iar acum am nevoie disperata de un sfat de la un jurist.situatia prin care trec e urmatoarea: fiica mea,majora,are un ... (vezi toată discuția)