avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Laptop cu windows personal folosit pe firma.
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Laptop cu windows personal folosit pe firma.

Laptop cu windows personal folosit pe firma.
Buna ziua!
Pot folosi laptop-ul personal in activitatile firmei? trebuie inchiriat/vandut firmei? trebuie windows pe firma? pot folsi versiunea trial windows 10 pe firma mai mult de 30 zile?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 05:46, 4 Iulie 2022
Nu aveti voie sa ocoliti mecanismele de protectie/activare de software, asta ar fi infractiunea de piraterie informatica.

In rest, in lege nu scrie nimic despre Windows folosit pe trial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta softuri HelloWorld HelloWorld Buna ziua, O scurta intrebare, Se poate folosi legal un Windows 10, pe firma, in versiunea sa TRIAL? (vezi toată discuția)
Licente software agentie publicitate? tiroid tiroid Buna ziua, De ceva timp ma ocup de o agentie de publicitate mica 4-5 angajati dintre care unii lucreaza part time. Recent ne-am mutat cu biroul intr-o ... (vezi toată discuția)
Licenta windows home pe firma popescuiulia popescuiulia Se poate lucra pe firma cu Windows Home sau trebuie obligatoriu versiunea Pro? Se poate face contract de comodat intre mine si firma mea pentru un laptop cu ... (vezi toată discuția)