avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... operat tumoare rinichi,extirpat rinichi drept
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

operat tumoare rinichi,extirpat rinichi drept

mi-au extirpat rinichiul drept pe data de 2aprilie!la ce concediu medical am dreptul?doctorul care m-a operat zice ca pe 1mai pot incepe munca?chiar asa la mai putin de o luna de la extirparea rinichiului cu tumoare maligna,ma pot intoarce la munca?
Cel mai recent răspuns: OtiliaFilip , utilizator 10:53, 14 Noiembrie 2018
Medicul curant este in masura sa aprecieze starea dvs. de sanatate.
Inainte de inceperea lucrului va trebuie sa mergeti la medicul specialist de medicina muncii cu care firma are incheiat contract de prestari servicii medicale cu toate documentele medicale din spital (recomnadare medicala, fisa de urmarire, tratament, etc.).
In urma unei examinari medicale, medicul specialist de medicina muncii poate stabili aptitudinea dvs. in munca pentru locul de munca pe care va desfasurati activitatea.
radu1966, tatal meu are acest diagnostic si trebuie operat. Mi-ati putea recomanda unde si la ce medic ati facut dvs operatia? Va multumesc! Mi-ar fi de mare ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medicina muncii Eduard Iulian Eduard Iulian Buna ziua! La inceputul lunii, mai exact pe 08.01.2018 m-am internat in spital.pentru o operatie de colecistectomie laparoscop( extirpare vezica biliara ), ... (vezi toată discuția)
Operatie nereușită în copilărie îmi costa acum viata, cine ma poate ajuta? Adevar1 Adevar1 Bună ziua, În urma cu 25 de ani am fost operat la spitalul de copii din Timișoara pentru criptorhidie. După această operatie avuta în copilărie, ... (vezi toată discuția)
Cod 14/111 concediu medical ContSters85367 ContSters85367 Buna ziua! Va rog daca se poate sa ma ajutati intr-o problema. Tatal meu a fost internat la Victor Babes - pneumologie si la Militar unde i s-a extirpat o ... (vezi toată discuția)