avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Daca in hotararea de divort scrie ca domiciliul e la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Daca in hotararea de divort scrie ca domiciliul e la mama si e data si adresa asta inseamna ca fostul sot nu poate intra cu forta peste noi?

Buna ziua.
Fostul sot vine in fiecare zi in ultimele 6 zile in fata usii apartamentului unde eu stau cu un copil minor si face scandal ca el vrea inapoi in casa. Si la sfarsitul fiecarei episod spune ca va reveni a doua zi.
El nu mai locuieste aici de 5 ani, dar apartamentul este proprietate comuna.
La politie tot el a fost cel care a depus plangere ca e agresat in conditiile in care s-a automutilat, vorbim de un scandal din data de 19.04 cand eu am si plecat cu copilul de acasa si am dormit pe la rude.
Eu nu am fost lasata sa depun nici o plangere spunandu-mi-se sa astept pana se va intoarce dosarul de la parchet dupa circa o saptamana si abia atunci voi putea da si eu o declaratie despre cele intamplate.
Ieri am discutat telefonic cu el si imi cere sa semnez la notariat ce acte doreste el ca daca nu va fii rau pentru mine.
Ce solutii am in acest caz?
Copilul este foarte speriat de tot ce se intampla si eu nu stiu ce sa fac sa fim in siguranta.
Ultima modificare: Marți, 24 Aprilie 2018
Vicky1, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:01, 24 Aprilie 2018
Plangeri penale pentru amenintare,solicitare ordin protectie in instanta etcConsultati un av pt lamurirea tuturor problemelor dvs.
Ultima modificare: Marți, 24 Aprilie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin violent mi-a lovit copilul minor PatriciaC PatriciaC Buna ziua, Intr-o seara cand venea sotul de la gradinita cu baiatul de 4,5 ani, vecinul de la etajul 3 a iesit pe usa si s-a adresat direct copilului ... (vezi toată discuția)
Vecin cu probleme psihice violent florentina_03 florentina_03 Avem in bloc o familie cu probleme.4 membri au probleme psihice iar unul dintre ei este violent si periculos .de cativa ani toti vecinii am facut plangeri ... (vezi toată discuția)
Plangere in impotriva sotului si ordin de restrictie smihaelasimona smihaelasimona Fiind in divort sotul ma ameninta cu moartea , face scandal in fata copilul in varsta de 4 ani.Cum pot obtine un ordin de restrictie impotriva lui. Scandalul ... (vezi toată discuția)