avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri Europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri Europene

As dori sa mi deschid o firma handmade e un vis al meu de ceva ani si vreau sa l deschid deschid aplicand fonduri europene , insa as avea unele intrebari .
- cum ar fi mai bine sa mi deschid un PFA? sau un SRL? eu m am gandit sa mi deschid un PFA sunt o pers. tanara si vreau sa fac ceva
- a doua intrebare daca imi deschid PFA pot angaja o pers.pentru a lucra cu mine?
A treia intrebare Se platesc multe taxe catre stat daca ai PFA?
si ultima intrebare si cea mai importanta _ Daca nu merge afacerea voi da acesti bani inapoi si voi inchide firma sau cum? ca m am tot interesat in stanga si n dreapta si am primit tot felul de pareri as vrea sa ma lamureasca cineva care cunoste legea bine.
Cel mai recent răspuns: luiza44 , utilizator 19:50, 24 Aprilie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tramsformare srl in pf mihaela_982 mihaela_982 Am un SRl si un magazin mixt, pot sa transform SRl -ul in PF. Si daca da , stie cineva cam cat costă? Si daca exista diferente intre PF si PFA ? multumesc! (vezi toată discuția)
Fonduri europene cultura catina milanamai milanamai Buna ziua! Suntem o familie care detine aprox. 10 ha teren, in prezent necultivat, dar am dori sa incepem o plantatie de catina. Mentionez ca avem sub 35 de ... (vezi toată discuția)
Pfa poate angaja ? Florin-E Florin-E 1. P.F.A cu obiect de activitate vanzare cu amanuntul intr-un magazin (cod CAEN I4762) , poate angaja un vanzator ? in baza carui act normativ ? (vezi toată discuția)