avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie handicap diagnostic 127 tumora maligna
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie handicap diagnostic 127 tumora maligna

Buna ziua,

Mama mea a fost diagnosticata cu tumora maligna gradul II si medicul curant i-a transmis ca poate beneficia de indemnizatie de handicap.
- Aceasta indemnizatie de handicap poate afecta cu ceva pensia de limita de varsta ?
- care sunt pasii de urmat si ce acte sunt necesare la dosar?
- unde se depune dosarul ?
- la ce perioada este chemata la evaluari ?

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Pensie pe caz de boala si handicap Luminița S. Luminița S. Buna ziua.In iunie 2016 am fost diagnosticata cu tumora san cu gradul 1 de malignitate si metastaza limfonodulara acuma stanga.Am urmat tratamentul cuvenit ... (vezi toată discuția)
Am fost diagnosticata cu carcinom renal și mi s- a scos rinichiul ... Daniela Vesel Daniela Vesel Am fost diagnosticata cu carcinom renal și mi s- a scos rinichiul drept cu tumora care la examenul histopatologic era cancer. Va rog să îmi spuneți de ... (vezi toată discuția)
Hidronefroza congenitala - incadrare in grad de handicap stefan2012 stefan2012 am un baiat de 7 ani si acuma o luna a fost diagnosticat cu hidronefroza stanga grad 4,rinivhi drept hipertrofiat compensator,hipetrofie ponderala ... (vezi toată discuția)