avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu executorul
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu executorul

Un domn executor nu a depus toti banii incasati in urma unui dosar de executare silita, adica in loc de 25000 ..el nu a depus la banca decat suma de 8000 ron..
Ce e de facut?
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 22:17, 15 Septembrie 2018
Va duceti si discutati personal e posibil ca intai sa isi recupereze onorariul si apoi sa vireze catre dvs restul diferenta.
Ii faci notificare cu termen stabilit la plata si daca nu se supune incepi gradual sa-i faci sesizare la UNEJ si-apoi in functie de rezolvare sau nu la Parchetul de pe Langa Curtea de Apel de care apartii...
Am avut si eu o situatie asemanatoare si am facut solicitare catre debitor sa imi comunice daca si ce suma a virat in contul indicat de executor...
Am avut surpriza sa vad ca executorul ma mintea dar incasase banii de aproximativ o luna de zile si probabil se folosea de ei.
Am revenit cu aceeasi problema.De executor nu reusesc sa dau in niciun mod.Problema este ca banca a vandut din nou creanta unei alte firme care mi-a trimis notificare..cu suma intreaga de plata..fara a scadea suma pe care vechiul executorul a primit-o de la mine prin angajator si pe care nu a virat-o bancii,cum era normal!!
Contestatie la Executare Imediat ce primiti somatia din partea executorului..
Contactati urgent un avocat ca treaba e simpla si rezolvabila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu executorul judecatoresc radu1973 radu1973 buna ziua,am avut un credit neplatit la timp ,am primit de la un birou de executare o instiintare ca am un credit neachitat in valoare de 3800 lei si trebuie ... (vezi toată discuția)
Intrebare Adrian 13 Adrian 13 Bună ziua am o poprire pe salariu vineri sa virat salariu pe card iar de la firma când au efectuat transferul nu a specificat ca este vb. de salariu iar ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face in urmatoarea problema referitoare la banii popriti de un executor? AntonioM AntonioM Buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie: Din luna iulie sau august a acestui an am instituita o poprire de catre un executor in valoare de aproximativ ... (vezi toată discuția)