Un domn executor nu a depus toti banii incasati in urma unui dosar de executare silita, adica in loc de 25000 ..el nu a depus la banca decat suma de 8000 ron..
Ce e de facut?
Ii faci notificare cu termen stabilit la plata si daca nu se supune incepi gradual sa-i faci sesizare la UNEJ si-apoi in functie de rezolvare sau nu la Parchetul de pe Langa Curtea de Apel de care apartii...
Am avut si eu o situatie asemanatoare si am facut solicitare catre debitor sa imi comunice daca si ce suma a virat in contul indicat de executor...
Am avut surpriza sa vad ca executorul ma mintea dar incasase banii de aproximativ o luna de zile si probabil se folosea de ei.
Am revenit cu aceeasi problema.De executor nu reusesc sa dau in niciun mod.Problema este ca banca a vandut din nou creanta unei alte firme care mi-a trimis notificare..cu suma intreaga de plata..fara a scadea suma pe care vechiul executorul a primit-o de la mine prin angajator si pe care nu a virat-o bancii,cum era normal!!
Intrebare
Adrian 13
Bună ziua am o poprire pe salariu vineri sa virat salariu pe card iar de la firma când au efectuat transferul nu a specificat ca este vb. de salariu iar ... (vezi toată discuția)