avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... responsabil date personale
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

responsabil date personale

Buna ziua
DIn ce am citit pe net referitor la noua lege privind responsabilul cu protectia datelor personale, eu inteleg ca la o societate cu angajati, unde se completeza Revisal, se fac state de plata...trebuie numita o persoana responsabila cu protectia datelor. Trebuie facuta o decizie de numire? Se face o noua fisa de post sau se completeaza cea actuala? Eu nu stiu ce anume trebuie sa cunosc eu ca responsabil...cine ma verifica? Cica responsabilul ar trebui sa aibe "cunoștințe de specialitate în dreptul și practicile din domeniul protecției datelor." De unde le pot procura..sa zic asa?
Ma poate lamuri va rog cineva?

Alte discuții în legătură

Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal rrramor rrramor Ce presupune aceasta noua ocupatie din punctul de vedere al angajatorului in ceea ce priveste angajatii din departamentul de resurse umane, de exemplu? Trebuie ... (vezi toată discuția)
Contestatie dispozitie primar macskak macskak termenul contestatiei? poate fi numit o persoana prin dispozitie de primar care -l obliga sa preia sarcini de serviciu intr-un domeniu in care nu are nici o ... (vezi toată discuția)
Protectia datelor personale prares prares Cine poate fi numit responsabil cu protectia datelor personale. (vezi toată discuția)