avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca un angajat mazgaleste condica de prezenta ce se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca un angajat mazgaleste condica de prezenta ce se intampla

Buna ziua, daca un angajat personal contractual dintr-o institutie publica mazgaleste condica poate fi tras la raspundere, este o abatere disciplinara ce are legatura cu fapta sa sau se poate incadra in distrugerea de inscrisuri conform codului penal, va rog sa imi specificati prevederea legala, va multumesc
Ultima modificare: Joi, 26 Aprilie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:12, 26 Aprilie 2018
Fapta poate fi considerata abatere disciplinara, numai daca este mentionata ca atare in reg.intern al angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abatere disciplinara? ContSters146823 ContSters146823 Cercetarea faptei de a scoate cheia din contact in timpul deplasarii pe un drum national cu masina de catre pasagerul din dreapta, fapta petrecuta in timpul ... (vezi toată discuția)
Abatere disciplinara MirunaRA MirunaRA Intocmirea eronata a foii colective de prezenţă constituie abatere disciplinara pentru cel care a intocmit-o? (managementul nostru asa considera) Mentionez ... (vezi toată discuția)
Responsabilizare - conform functiei din c.i.m. si c.o.r.? ContSters76466 ContSters76466 Bun gasit, tuturor, Intrebarea mea este: cum poate fi tras la raspundere un salariat al unui SRL, conform functiei ocupate, care figureaza in Contractul ... (vezi toată discuția)