avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Stagiu cotizare concediu maternitate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Stagiu cotizare concediu maternitate

Buba ziua!
am o salariata care din luna mai intra in concediu de maternitate. Este angajata pe o societate cu 8 ore de mai mult de 6 luni iar pe o alta societate are contract 4 ore dar din luna ianuarie, in concluzie, mai putin de 4 luni stagiu de cotizare. Nu stiu cum sa-i platesc concediul de maternitate la societatea unde are part time , ii completez perioada lipsa cu veniturile de la societatea unde are 8 ore sau ii las doar stagiul avut pe societatea cu 4 ore? am intrebat la casa de sanatate dar nu mi-au dat un raspuns.
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 27 Aprilie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: tyadaria , utilizator 11:05, 28 Aprilie 2018
Vedeti Ordinul 15/2018 prin care se aprobă Normele de aplicare a prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 158/2005 privind concediile și indemnizațiile de asigurări sociale de sănătate
[ link extern ]
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza indemnizatiile pentru incapacitate temporara de munca? gabriela_bejinariu gabriela_bejinariu #-oCum se calculeaza un concediu medical, daca am mai beneficai de concedii medicale in trecut. Societatea la care lucrez, nu mi-a luat in calcul toata ... (vezi toată discuția)
Concediu si indemnizatie maternitate hmmmm hmmmm Buna ziua, Pot beneficia de concediu si indemnizatie maternitate daca am un contract part-time, jumatate de norma, 4 ore/zi? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Plata indemnizatie cm cod 01 BiancaSpatar BiancaSpatar Buna ziua Ne gasim in speta urmatoarea : Un salariat este in prezent angajatul unei Sc X din data de ian 2015 si pana in prezent. In perioada ... (vezi toată discuția)