avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Grup facebook denigrator
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Grup facebook denigrator

Buna ziua,
Daca intr-un grup de facebook, cu o audienta destul de mare (desi grupul este de tip "closed"), sunt persoane care posteaza constant articole denigratoare, de cele mai multe ori false, iar in sectiunea de comentarii se posteaza mereu cuvinte jignitoare, despre persoane publice politice, exista vreo sansa ca acele persoane (cei care comenteaza, sau macar cei care posteaza) sa fie trasi la raspundere?
Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 27 Aprilie 2018
_ddaniel, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 07:55, 30 Aprilie 2018
Calitate in a promova o eventuala actiune civila ar avea doar persoana/persoanele defaimate, a carui /caror onoare sau reputatie a fost afectata.Stati linistit oamenii politici romani au obrazul gros nu prea isi fac astfel de probleme
Ultima modificare: Vineri, 27 Aprilie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Am inteles. Oricum este frustrant si in acelasi timp periculos cum se raspandeste acest fenomen, si mai ales cum atrage persoane care investesc prea putin, spre deloc, timp in a se documenta asupra unor fapte; si care din pacate au dreptul la un vot, aparent in totala necunostinta de cauza.
Va multumesc pentru raspuns!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform jurisprudentei CEDO, politicienii pot fi criticati foarte acid de catre cetateni, chiar pe nedrept. Ce nu este permis este instigarea la violenta, de ex. "X locuieste la adresa cutare, haideti sa ne adunam acolo si sa-i dam foc la casa, dupa ce iese il luam la bataie!"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Injurii și defăimare pe rețelele de socializare. unde mă pot adresa ca să fie luate măsuri împotriva autorului? S.Georgeta S.Georgeta Buna ziua De mai bine de o luna ma confrunt cu o situatie foarte neplacuta pentru mine. Sunt persoana jurídica si un anumit domn pe care nu il cunosc ... (vezi toată discuția)
Cum acționez în instanță pe cineva care mi-a expus istoricul medical în public? ContSters470142 ContSters470142 Va salut cu stima!!:) Ma adresez dvoastra in urmatoarea speta: -dupa un post al meu pe un forum de discutii generalist, am ajuns la un conflict de idei si ... (vezi toată discuția)