avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Executare silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Executare silita

Am facut un credit cu buletinul , negarantat cu nici un bun,in 2008 de 35.000 lei. Am platit un an apoi mi-am pierdut serviciul si n-am mai platit. In 2012 am primit actele de executare silita de la un executor local si in care ma instiinta ca am notare pe CF pentru apartament care este bun comun cu al sotului. Am platit de vreo doua ori si m-am oprit. Intre timp am inceput o activitate pe cont propriu cu forma de organizare II. Din 2012 pana in 2018 executorul nu a mai intreprins nimic. Acum apare un SC Debt Collection agency SRL care doreste poprire pe salariu, in conditiile in care eu nu sunt angajata. M-au chemat in judecata si ca persoana si ca II. Intrebarea este, a intrevenit prescriptia sau nu? Pot castiga in instanta?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:46, 30 Aprilie 2018
Nu se poate spune de prescripție decat dupa verificări amănunțite.
Nu mai aveti ce face daca nu ati depus contestație la executare.
E bine să o lăsați asa ca altfel va pot executa pe casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Ionut Anonim Ionut Anonim In luna april mai 2016 mi s a facut ultima poprire pe salariulsalariu la firma X(in 13.042016 am schimbat locul de munca la firma Y)...in 12.03.2018 am primit ... (vezi toată discuția)
Descoperire card Crinutar Crinutar In 2006 am facut o descoperire de card in valoare de 2200 lei la firma unde lucram de la banca Raiffeisen. In 2007 am intrat in crestere copil, nu am achitat ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma va rog cu raspuns urgent - datorie prescrisa sau nu? krisz09 krisz09 buna ziua pentru toti problema este urmatoare in 2008 am facut un contract credit de 3500ron si am platit cateva timp dupa urma nu am mai platit. am fost ... (vezi toată discuția)