Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

deschiderea la strada

am un teren cu o latime de 11m liniari cu deschidere la strada tot de 11m liniari.Pot sa imi construiesc o casa?Cat trebuie sa fie deschiderea la strada pentru autorizatie de constructie?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 23:46, 28 Octombrie 2009
pisi15 a scris:
am un teren cu o latime de 11m liniari cu deschidere la strada tot de 11m liniari.Pot sa imi construiesc o casa?Cat trebuie sa fie deschiderea la strada pentru autorizatie de constructie?

Buna ziua,
In general, in aproape toate localitatile, PUG si PUZ prevad ca lungimea minima a deschiderii la calea publica sa fie de cel putin 12,00 ml
Totusi, exista si exceptii.
Solicitati la Primaria teritoriala un "Certificat de urbanism".
Cu stima,
Expert judiciar Eugen Marcov

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie casa mica, lemn, paianta irina4041 irina4041 vreau sa construiesc pe un teren intravilan, arabil, o casa foarte mica, din paianta, sau \"sendviciuri\"si trebuie sa stiu daca exista vreun fel de ... (vezi toată discuția)
Scoatere din circuitul agricol a unui teren arabil ?????????? LiviaM LiviaM Buna! Detin un teren intravilan conform mentiunii din certificatul de urbanism si a CF-ului insa la categoria de folosinta in CF apare ca arabil, ce documente ... (vezi toată discuția)
Construire pe teren ingust - front stadal 11ml wai wai Buna ziua, Rog a fi consiliat, daca este posibil, in urmatoarea speta: - sunt in faza cumpararii unui teren cu urmatoarele caracteristici: 300 mp, front ... (vezi toată discuția)