avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Masini cu probleme
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Masini cu probleme

Am achizitionat o masina de la o persoana pe care o cunosc de ceva ani (pe incredere) iar dupa cateva zile am fost la reprezentanta sa verific masina. Eu am ramas cu o suma de bani restanta la el iar reparatia masinii este mai costisitoare decat ma asteptam (filtre,ulei si mici defectiuni) are probleme mai mari. In cazul in care eu fac reparatia masinii si nu ii mai ofer diferenta de bani ce poate sa faca? Pe el nu il intereseaza. Cand am cumparat masina a zis ca nu are nici un defect iar mecanicul spune altceva. Specific ca banii care ii datorez sunt cam cat reparatia masinii
Ultima modificare: Luni, 30 Aprilie 2018
Gccc, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:13, 30 Aprilie 2018
Intotdeauna cand se intentioneaza achizitionarea unei masini utilizate ,cumparatorul trebuie sa se informeze temeinic despre starea tehnica a vehiculului,sa solicite o verificare tehnica la service autorizat eventual chiar la reprezentanta marcii respective
Daca dv ati achizitionat auto fara sa executati verificare tehnica,acum suportati consecintele
Incercati sa solutionari amiabil cu vanzatorul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat o masina care s-a defectat din prima zi dupa achizitionare mioara123 mioara123 Buna ziua, Acum exact 14 zile am cumparat o masina, din 2009 de la un domn care parea de buna credinta. Am vazut masina, mi-a placut cum merge si am fost cu ... (vezi toată discuția)
Problema cu masina cumparata ! iiCristi iiCristi Va rog daca ma puteti ajuta cu o indrumare . Am cumparat o masina second-hand si tipul mi-a zis ca e totul ok si ca trebuie sa ii schimb doar filtrele .. am ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat o mașină acum o lună de zile , am găsit anunțul ... AnaDBR AnaDBR Am cumpărat o mașină acum o lună de zile , am găsit anunțul pe olx , am vb cu proprietarul care era un vânzător de mașini ( nu am știu asta până nu ... (vezi toată discuția)