avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda pieton
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda pieton

Am trecut pe rosu ca pieton,m-a vazut politistul,mi-a luat datele si mi-a spus ca voi primi acasa prin posta o amenda de 500 lei ,fara sa primesc sau sa iau la cunostiinta vreun proces verbal.Atat de mare este amenda?Voi primi ceva avand in vedere ca nu am semnat nimic?
O sa primiti procesul verbal de contraventie prin posta ,pv care poate sa fie contestat in termen de 15 zile de la data comunicarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa evit amenda pentru trecere pe rosu si neprezentarea actelor... cris#9 cris#9 Va salut cu respect. Nu credeam ca ajungem sa fim opriti de domnii nostri politisti pentru trecere pe galben (poate rosu dupa ce trecusem de trecerea de ... (vezi toată discuția)
Proces verbal ContSters279187 ContSters279187 buna seara! un proces verbal nesemnat este valid ?:\\"> (vezi toată discuția)
Modalitate contestare pv amenda legea 61/91 danyelut danyelut buna ziua va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat-raspuns- cu privire la modalitatea de contestare a unui pv amenda abuziv intocmit si facut pe pile si ... (vezi toată discuția)