avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Scutire taxa auto obligatorie.
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Scutire taxa auto obligatorie.

Daca eu am handicap accentuat dar proprietar mașină este soţul ,se aplică scutirea pe taxa auto obligatorie pe anul 2018?
Mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:57, 2 Mai 2018
Se aplica scutirea numai pentru proprietarul auto detinator de decizie/certificat de incadrare in grad de handicap
Inclusiv acordarea facilitatii de scutire taxa auto este conditionata de anumite conditii tehnice deoarece autoritatea care calculeaza taxa este autoritatea fiscala care opereaza numai dupa codul fiscal care nu a fost modificat si completat cu modificarile la L nr 448/2006

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La ce se refera: ''scutire de la plata taxei asupra autoturismelor, motocicletelor cu atas si mototriciclurilor”' mihaykys mihaykys Buna ziua, Puteti sa imi spuneti si mie la ce se refera aceasta fraza: \'\'scutire de la plata taxei asupra autoturismelor, motocicletelor cu atas si ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru persoana cu handicap george535 george535 Buna seara,nu stiu daca am pus intrebarea la categoria care trebuie.As dori sa aflu daca cumpar o masina inscrisa pe anglia si vreau sa o trec pe numele meu cu ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit auto TIBERIU K TIBERIU K ..persoanele cu handicap grad1,daca dobindesc o masina sunt scutite de impozitul anual?...ms (vezi toată discuția)