avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cerere documente după încetarea contractului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cerere documente după încetarea contractului individual de munca.

Bună ziua! În această cerere de eliberare a unor documente din dosarul personal al angajatului sunt incluse și cererile de efectuare a concediului de odihnă? Va întreb deoarece aceste cereri de efectuare a concediului de odihna nu sunt scrise și nici semnate de către mine. Cum pot dovedi ca sunt false și ce se va întâmpla după ce dovedesc acest fapt?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:35, 2 Mai 2018
Da, pot fi incluse si aceste cereri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate demonstra angajatul ca nu a efectuat concediu de odihna? ina_enache ina_enache Buna ziua Am o intrebare legata de un alt conflict cu angajatorul meu. Am incetat activitatea de 2 ani la aceasta firma acum 2 luni. In acesti 2 ani nu am ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna handaricimarin handaricimarin este obligatoriu sa se pastreze cererile de concediu de odihna ca dovada ca s-a efectuat concediul? (vezi toată discuția)
Termen eliberare acte incetare contract de munca madoc madoc Buna ziua, Am si eu cateva nelamuriri in privinta actelor ce trebuie eliberate de angajator, angajatului (eu!): Am primit preavizul de de concediere si ... (vezi toată discuția)