avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum putem ridica Titlul de proprietate cu mai multi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum putem ridica Titlul de proprietate cu mai multi mostenitori?

Buna seara,
Avem Titlul de proprietate emis si neridicat inca de la Primarie, in acest titlu figureaza mai multe loturi, majoritatea in extravilan si sunt mai multi mostenitori. Noi folosim un teren ,prins in acest titlu, pe care avem rol si platim impozit. Dorim sa obtinem act de proprietate pe acest teren, dar nu putem intra in posesia Titlului de proprietate deoarece nici unul din mostenitori nu vrea sa achite impozitul pe restul de pamant. Daca obtinem declaratie notariala de la ei ca nu au pretentie la lotul pe care noi il folosim, este suficient pt a putea ridica Titlul fara a avea alte obligatii fiscale pentru celelalte loturi ??? Nu stiu daca am fost foarte explicita :Daca mai sunt necesare alte detalii va stau la dispozitie. Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 2 Mai 2018
Camelia Ursu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Camelia Ursu , utilizator 21:39, 3 Mai 2018
Buna seara,
Dezbateti succesiunile si solicitati iesirea din indiviziune.
Platiti toate darile si la dezbaterea succesiunii si la iesirea din indiviziune solicitati acoperirea sumelor.
Daca nu va intelegeti civilizat la notar atunci mergeti in instanta.
Multumesc mult pentru raspuns, dar tocmai aici este problema ca nu prea avem cu cine ne intelege amiabil, iar in instanta probabil vor urma ani de procese cu slabe sanse de a mai recupera ceva din bani (nimeni nu este dispus sa plateasca). Am crezut ca exista si alta cale de a obtine act de proprietate pe lotul pe care avem rol si platim impozit de atatia ani.
Se poate solicita un duplicat al Titlului de proprietate? Daca da, cui trebuie sa ne adresam: societatii emitente, Oficiului de Cadastru sau primariei pe raza careia figureaza lotul respectiv??
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 3 Mai 2018
Camelia Ursu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coproprietari titlu de proprietate teren cezar_petrescu cezar_petrescu Buna ziua, In urma succesiunii mama mea a mostenit un teren intravilan. Vecin cu terenul, mai exista un lot mostenit conform aceleiasi succesiuni de un var ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate bella_y bella_y Buna ziua! Va scriu si eu cu o problema.Mama mea este mostenitoarea unui teren impreuna cu un nepot pe un titlu de proprietate lasat de bunica mea adica mama ... (vezi toată discuția)