avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Control ANAF antifrauda
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Control ANAF antifrauda

Stimate domn(a)
Saptamana trecuta mai precis joi/vineri in orasul roman,in mai multe magazine s-au prezentat in control mai multe echipe anaf antifrauda,care dupa ce au verificat banii din casa ,au intocmit un borderou pe care l-au semnat angajatii prezenti in acel moment,dar acesti inspectori n-au solicitat registrul unic de control in care ar fi trebuit sa specifice date despre controlul efectuat.
Acum intrebarea mea este : oare acesti inspectori pentru faptul ca dupa incheierea controlului nu au solicitat completarea registrului unic de control , la randul lor n-au incalcat legea ?
Ultima modificare: Joi, 3 Mai 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:59, 2 Mai 2018
Buna seara,
BA CAM DA!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzurile primarului gigibos gigibos Cu respect! Este vorba de un primar dintr-o comuna care a venit in control la un magazin mixt.Controlul l-a facut la acte si marfa fara sa scrie in registrul ... (vezi toată discuția)
Control antifrauda Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua! Activitatea firmei mele este suspendata de aproximativ 6 luni, totusi azi m-am trezit cu un telefon de la un inspector antifrauda ca vrea sa ... (vezi toată discuția)
Registru unic de control madalina bobeica madalina bobeica Buna ziua, O societate si-a achizitionat un nou registru unic de control ca urmare a schimbarii sediului social. Aceasta societatea urmeaza sa fie ... (vezi toată discuția)