avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nu am voie sa filmez pe domeniu public?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nu am voie sa filmez pe domeniu public?

Buna ziua,
De cateva luni cineva arunca petarde in curte, la mine si la cativa vecini la diferite ore din noapte dar nu am reusit sa-l/i depistam deoarece o fac/e aleatoriu. Am cumparat o camera mica de supraveghere care imi filmeaza curtea si o parte din strada. Cineva mi-a spus ca nu am voie sa filmez pe domeniu public, are dreptate?
Cel mai recent răspuns: Horbat Radu , utilizator 20:02, 3 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista anumite situatii specail prevazute ex anumite obiective=unitati militare,sedii autoritati,etc unde este interzis fotografiatul si prevzut cu panouri de avertizare
In speta dv puteti inregistra pe domeniul public pentru identificare persoana
pe spatiul public, aveti voie doar cu echipamente de la firme autorizate:
[ link extern ]
D-le Adrian tin sa precizez, camera nu este legata la un sistem de alarmare impotriva efractiei. E o simpla camera montata de mine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supraveghere video, intrare in legalitate Eduard1 Eduard1 Buna ziua. As dorii daca ma puteti ajuta cu un model declaratie de acord . Locuiesc la casa ( sunt proprietar) si din cauza ca sunt plecat mai tot ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere Alina.aly Alina.aly Buna seara! Locuiesc intrun andamblu de case cu o curte comuna in fata casei,mai exact 2 locuri de parcare in fata fiecarei case,teren propietate personala si ... (vezi toată discuția)
Supermarketurile sunt locuri publice? Catalin.F. Catalin.F. Avem voie sa filmam/pozam,in locurile publice? Avem voie sa fimam/pozam in magazine,minimarket,supermarket,parcuri,biserici,primarii,spitale? (vezi toată discuția)