avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Indemnizatie de somaj Italia neprimita
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Indemnizatie de somaj Italia neprimita

Am depus actele in noiembrie in Reggio Emilia dar de 4 luni nu am primit nici un ban. Unde trebuie sa sun sa imi rezolv problema, as prefera un email deoarece am probleme auditive si nu stiu nici limba.
Ultima modificare: Joi, 3 Mai 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 21:49, 3 Mai 2018
Buna seara,
Trebuie sa va prezentati personal la sediul INPS Reggio Emilia pentru a cere informatii privind stadiul cererii dvs. privind acordarea indemnizatiei de somaj. In mod normal trebuia sa primiti o instiintare prin care INPS va informa daca v-a fost acceptata sau nu cererea. Pentru ca daca nu a fost aprobata, asteptati banii degeaba.
Mai exista o varianta, de a comunica direct cu ei de pe calculator sau de pe smartphone, dar spuneti ca nu cunoasteti limba. Cum va descurcati sa scrieti ca sa va poata raspunde cineva? Serviciul se cheama INPS Risponde.
In opinia mea cel mai indicat este sa va prezentati direct la sediu.
INPS nu acorda asistenta prin intermediul mail-ului.

[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 3 Mai 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatnet italia: care este termenul de primire a indemnizației de șomaj după depunere actelor? Legal1228 Legal1228 Buna ziua! O ruda a lucrat cu contract de munca la ultimul loc de munca 3 ani si 3 luni pana a fost licentiata(nu din vina ei). A ramas in relatii bune cu ... (vezi toată discuția)
Lamurire alocatie copii italia dana_banica2000 dana_banica2000 Am depus actele pentru alocatie europeana in 20.07.2014. Dosarul a fost predat ,la oficiul din Italia, la data de 30.07.2014 contractul meu de munca a incetat ... (vezi toată discuția)
Card de sanatate din italia si e401, e411 silcami silcami buna ziua va rog,lucrez in italia unde sunt asigurat la sanatate,o data la doi ani,merg in Romania la oncologie pentru analize,va rog,cardul de sanatate ... (vezi toată discuția)