Buna ziua. In urma cu multi ani, nici nu mai stiu exact cand am creat un cont pe emag.ro pe care nu l-am folosit niciodata.
Vreau sa-mi sterg contul de pe pagina lor dar nu am gasit nici o optiune pentru stergerea contului si am trimis un email la emag cerandu-le sa stearga contul inclusiv toate datele mele cu caracter personal pentru ca le tine si le foloseste fara acordul meu.
emag mi-au raspuns ca daca vreau ca contul meu sa fie sters trebuie sa le trimit o scrisoare fizica semnata la adresa lor.
In primul rand cand am creat contul nu a trebuit sa trimit nici o scrisoare pentru a crea contul.Pur si simplu am accesat pagina si am creat contul in 2 minute. de ce nu poate fi asa simplu si cu stergerea contului? In fine astazi emag.ro mi-au raspuns ca nu au de gand sa-mi stearga contul fara sa trimit acea scrisoare semnata. Mi se pare o prostie ba mai mult ca eu sunt in UK in momentul asta plus ca nici companii ca Google, Facebook sau Amazon nu-ti cer sa trimiti scrisori semnate pentru dezactivarea conturilor.
Poate cineva sa ma indrume ce trebuie sa fac sa-mi recuperez datele din mainile astora?
Pot sa-i dau in judecata? Se poate face ceva?
Va multumesc.