avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... emag.ro si retinerea datelor mele personale fara ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

emag.ro si retinerea datelor mele personale fara consimtamantul meu

Buna ziua. In urma cu multi ani, nici nu mai stiu exact cand am creat un cont pe emag.ro pe care nu l-am folosit niciodata.
Vreau sa-mi sterg contul de pe pagina lor dar nu am gasit nici o optiune pentru stergerea contului si am trimis un email la emag cerandu-le sa stearga contul inclusiv toate datele mele cu caracter personal pentru ca le tine si le foloseste fara acordul meu.
emag mi-au raspuns ca daca vreau ca contul meu sa fie sters trebuie sa le trimit o scrisoare fizica semnata la adresa lor.
In primul rand cand am creat contul nu a trebuit sa trimit nici o scrisoare pentru a crea contul.Pur si simplu am accesat pagina si am creat contul in 2 minute. de ce nu poate fi asa simplu si cu stergerea contului? In fine astazi emag.ro mi-au raspuns ca nu au de gand sa-mi stearga contul fara sa trimit acea scrisoare semnata. Mi se pare o prostie ba mai mult ca eu sunt in UK in momentul asta plus ca nici companii ca Google, Facebook sau Amazon nu-ti cer sa trimiti scrisori semnate pentru dezactivarea conturilor.

Poate cineva sa ma indrume ce trebuie sa fac sa-mi recuperez datele din mainile astora?

Pot sa-i dau in judecata? Se poate face ceva?
Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 3 Mai 2018
luca007, utilizator
Cel mai recent răspuns: luca007 , utilizator 16:47, 3 Mai 2018
Multumesc frumos pentru raspuns. Am sa revin la emag dupa 25 Mai.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal? - retragere greoaie de pe site de matrimoniale Este legal ca un sait de matrimoniale pe care mi-am facut cont ,sa nu pot sterge contul decât daca trimit un fax cu explicații de ce vreau sa sterg contul si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, acum 2 ani de zile am vândut un imobil am achitat ... Sapte seven Sapte seven Buna ziua, acum 2 ani de zile am vândut un imobil am achitat toate facturile și am reziliat contractul cu cei de la Enel. Zilele trecute am primit o factura ... (vezi toată discuția)