avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... CMI , PFA - Cabinet stomatologic- prelucrarea datelor ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

CMI , PFA - Cabinet stomatologic- prelucrarea datelor cu caracter personal

Buna ziua,
Legislatia referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal se aplica si in cazul cabinetelor stomatologice, CMI- medic titular, fara angajati, tinand cont ca incepand cu 25 mai 2018 urmeaza sa fie pus direct in aplicare Regulamentul privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și
privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general
privind protecția datelor) ?
"Desemnarea unui responsabilul cu protectia datelor este obligatorie in sectorul public, tuturor operatorilor, dar si persoanelor imputernicite. In sectorul privat este recomandata desemnarea unui astfel de responsabil, dar obligatorie pentru operatorii care prelucreaza date la scara larga, cum ar fi cele cu caracter special, mai personale (genetice, privind starea de sanatate, religia). De exemplu, un cabinet medical nu intra in aceasta categorie, deci pentru medicul care are acel cabinet nu este obligatorie desemnarea unui responsabil. ", conform declaratiei reprezentantei autoritatii de reglementare.
Cel mai recent răspuns: andreeac89 , utilizator 12:30, 4 Mai 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabil protectia datelor dora-dora dora-dora Buna ziua, Pentru o societate comerciala de productie (CAEN Fabricarea altor componente electronice\"\"), cu aprox 500 angajati, exista obligativitatea ca ... (vezi toată discuția)
Societate care presteaza servicii in conditiile art.2 alin.5 din hg 500/2017 ArealExpert ArealExpert Societatea X are incheiate contracte de prestari servicii transmitere date in REGES cu mai multi angajatori . Activitatea preponderenta a firmei este in ... (vezi toată discuția)