Kyandra 
	    	Moderator

Kyandra 
	    	Moderator	    

cristina_flmn 
	    	Utilizator

cristina_flmn 
	    	Utilizator	    

Kyandra 
	    	Moderator

Kyandra 
	    	Moderator	    

Kyandra, moderator
 Kyandra, moderator 	
			~ final discuție ~
 roxi17	                   

Buna ziua...am si eu o nelamurire...am primit o suprafata de teren in folosinta gratuita in baza legii 15 din 2003...din cate am inteles terenul nu se poate ... (vezi toată discuția)
	                    roxi17	                   

Buna ziua...am si eu o nelamurire...am primit o suprafata de teren in folosinta gratuita in baza legii 15 din 2003...din cate am inteles terenul nu se poate ... (vezi toată discuția)

mariusionutvoinea	                   

Bună ziua
Acum 5 ani am obținut un teren în baza legii 15/2003, concesionat de primăria Tunari în vederea construirii unei locuințe. În 2018 am ... (vezi toată discuția)
	                    mariusionutvoinea	                   

Bună ziua
Acum 5 ani am obținut un teren în baza legii 15/2003, concesionat de primăria Tunari în vederea construirii unei locuințe. În 2018 am ... (vezi toată discuția)

floare de gheata	                   

Buna ziua ,
Urmare a decesului beneficiarului de teren pe legea 15/2003, sotia supravietuitoare poate beneficia in continuare de teren cu act aditional de ... (vezi toată discuția)
	                    floare de gheata	                   

Buna ziua ,
Urmare a decesului beneficiarului de teren pe legea 15/2003, sotia supravietuitoare poate beneficia in continuare de teren cu act aditional de ... (vezi toată discuția)