avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cota indiviza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cota indiviza

Buna ziua, va rog a ma consilia in urmatoarea problema :
In anul 2006 am cumparat un apartament de la MApN de 35 mp in Olimp Mangalia. Str. Trandafirilor Bl C2 In contract specifica , cota indiviza de 70,82 mp (dublu cat apartamentul ) .La acea data nu am sesizat dar ulterior primaria Mangalia percepe TAXA CURTE , curte care nu exista . La ANCPI Constanta am fost in audienta si m.i s.a comunicat ca acesti mp sunt aferenti cladirii .
Am Cartea Funciaara din care nu se regaseste cota indiviza.
Cum pot remedia acest fapt ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:42, 5 Mai 2018
Doar prin proces
Buna seara,
Va trebui sa va adresati instantei solicitand repararea acestei neconcordante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare liste intretinere ionionstefan ionionstefan La noi la bloc administratorul a modificat valoarea cotei parte indivize pe motiv ca cele doua scari ce constituie asociatia de propietari au fiecare ... (vezi toată discuția)
Legea 15/2003- recuperare tva cercetas cercetas Buna ziua, In baza legii 15/2003 am primit un teren in suprafata de 300mp de la Primarie. Am construit casa care are aprox 114mp utili. Care sunt ... (vezi toată discuția)
Bani de recuperat offsetman offsetman am si eu urmatoarea problema si vreau sa o fac cat mai legal posibil, nu vreau sa recurg la gesturi extreme care mai tarziu ar degenera in chestii mai urate. O ... (vezi toată discuția)