avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Depasirea termenului de 30 de zile pentru inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Depasirea termenului de 30 de zile pentru inmatriculare

Buna ziua. Vreau sa inmatriculez (transcriu) o masina cumparata anul trecut. Mentionez ca am inregistrat-o la fisc pe numele meu si nu circul cu ea, Risc sa primesc o amenda pentru nerespectarea termenului de 30 de zile pentru inmatriculare? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:48, 7 Mai 2018
La serviciul inmatriculari,pentru depasirea termenului legal de 90 de zile pentru inmatriculare se va aplica amenda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat pot circula cu masina neinmatriculata mradrian mradrian Va salut, Anul trecut in noiembrie, am cumpărat o masina, iar la fisc am luat-o pe la jumătatea lui ianuarie 2016, deci cele 30 de zile necesare ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat o mașină second hand este înmatriculata mașina ... Roob Roob Am cumpărat o mașină second hand este înmatriculata mașina da nu pe numele meu și o am de 4 luni daca mă duc să o înmatriculez acum se întâmplă ceva (vezi toată discuția)
Taxa de mediu lucian1980 lucian1980 Vreau sa cumpar o masina dar ma ca ia frisoane cand ma gandesc la taxa de mediu. Normal ca masina vreau sa o transcriu pe numele meu chiar daca e ... (vezi toată discuția)